iKOOK!

KOOK&KADO
 

WORKSHOP KOKEN OP EEN KAMADO

DONDERDAG 18-11-2021 - GEANNULEERD ivm beleid IVM


De Grillmaster van deze avond is Kees de Klerk Wolters van Fumobbq.nl. Een BBQ man in hart en nieren, doet ook graag mee aan Culinaire BBQ wedstrijden.

Het maakt niet uit welke BBQ je hebt, met deze workshop leer je de fijne kneepjes van het koken op kolen.
Tijdens deze workshop met de Big Green Eggs leggen we alle basistechnieken uit die bij koken op kolen aan bod komen. Heb je vragen, stel ze gerust! 

Ontvangst is vanaf 17:45 uur 
Start 18:00 uur
Kosten zijn 90 euro p.p. inclusief workshop en alle consumpties.

Opgeven kan via info@ikook-breukelen.nl of 06-34450094

De workshop heeft pas doorgang bij een minimaal aantal personen : 10


WORKSHOP SNIJTECHNIEKEN - GAAT NIET DOOR

ZATERDAG 12-12-2021

Onder het scherpe oog van een professionele kok, Folker, word je wegwijs gemaakt in allerhande snijtechnieken. 
Er wordt gekeken hoe je staat, hoe je je hand houdt en natuurlijk hoe je het mes vasthoudt. Ook wordt er ingegaan op de verschillende technieken zoals fileren, kleinsnijden, hakken, en voorsnijden; je krijgt dus antwoord op de vraag met welk mes snij je wat? 
Geef je op en/of geef het als cadeau. 
Per sessie kunnen er maximaal 6 personen meedoen. 
De kosten zijn € 17,50 per persoon, op die dag zijn er meerdere tijden waarvoor je kunt opgeven. 


10:30-11:30 basis
12:00-13:00 basis
13:30-14:30 basis
15:00-16:00 basis


Geef je snel op! 

 
E-mailen
Bellen
Map