Koken, mensen verwennen en ondernemen, het zit in onze genen. Tel daar onze jarenlange horecaervaring bij op en u snapt dat iKOOK!, onze winkel in Breukelen met keukenattributen en
(kook)cadeaus, niet uit kon blijven.

iKOOK!

Ik ben Marjon Mulder. Kookgek als ik ben, greep ik in het Vechtdorp soms mis naar de juiste keukenattributen. Het zaadje voor iKOOK! was daarmee geplant. En het ontkiemde. Voor iKOOK! haalde ik degelijke kookgereedschappen, kwaliteitskeukenapparatuur en handige keukenhulpmiddelen naar Breukelen. Hiervoor naar de stad hoeft niet meer. Wilt u een mooie pan aanschaffen of iets origineels cadeau doen? Ik vertel u graag het hoe en waarom van onze spullen, denk graag met u mee en voorzie u en passant van tips en trucs.

Stoer en duurzaam

Onaangekondigd openden we in juni 2015 onze deuren. Geen toeters en bellen. No-nonsense. Ook dat is hoe we zijn. U ziet het terug in onze winkel die we met een ‘mannenblik’ hebben ingericht: een stoere aankleding en een degelijk assortiment. Het zijn immers vaak mannen die de rol van chef de cuisine op zich nemen. Uiteraard is iKOOK! er ook voor vrouwelijke liefhebbers van koken en mooie keukenspullen. iKOOK! is er voor de hobbykok én de professional. Bij ons vindt u tijdloze en duurzame merken als Magimix (blenders), KitchenAid (keukenmachines), Big Green Egg (multi-functionele ovens), Staub en Demeyere (pannen), Zwilling (messen) en meer. Ook hebben we origineel Nederlands fabricaat van startende ondernemers. Denk aan Witloft (lederen schorten) en PiNeut (fles met likeuringrediënten).

Tot uw dienst

Als we íets in de horeca geleerd hebben dan is het mensen naar de zin maken. Een goede dienstverlening vinden wij heel belangrijk. Vraag daarom gerust wat u wilt weten of leg ons voor waarvoor u een oplossing zoekt. We denken graag met u mee.

Waar vindt u ons?

iKOOK! is gevestigd aan de rand van het Breukelse centrum op Straatweg 94, tegenover restaurant Loetje.

Straatweg 94

3621 BS Breukelen

0346-216383

info@ikook-breukelen.nl

© iKOOK! Breukelen  |  Alle rechten voorbehouden | KVK: 65 28 09 38